Oletko tallentanut muistilistoja, tageja tai valmiita hakuja vanhassa Helmet-haussa? Ota ne talteen ennen 14.5.2024. Lue lisää. Uudessa verkkokirjastossa voit tallentaa suosikkilistoja ja hakuja.

Haku

Kirjastoauto Helsinki

Helsingin kaksi lastenkirjastoautoa, Stoori ja Skidi, kuljettavat arkisin lukemisen iloa ympäri Helsinkiä kouluille, päiväkodeille ja asuinalueille. Kesäisin kirjastoauton voi lisäksi bongata leikkipuistosta, torilta tai vaikkapa uimarannalta! Helsingin kirjastoautot ovat myös kysyttyjä vieraita erilaisiin kaupunginosatapahtumiin ja tempauksiin.

Aikataulut

Lastenkirjastoautot Skidi ja Stoori palvelevat arkisin, lukuun ottamatta keskikesän taukoa sekä juhlapyhiä ja niitä edeltäviä aattopäiviä.

Tästä linkistä löydät Helsingin lastenkirjastoautojen iltareittien aikataulut tiedostomuodossa. HUOM! Kalasatamassa kirjastoauto pysähtyy Capellanaukiolla Junonkadun sijaan.

Uudet aikataulut 31.10.2022 alkaen (PDF)

Alla olevassa kalenterissa ovat kirjastoautojen päiväkohtaiset aikatalut. Aamupäivien koulu- ja päiväkotipysäkit saattavat muuttua äkillisesti koulujen ja päiväkotien tarpeiden mukaan, eikä niitä välttämättä tällöin ehditä päivittää kalenteriin. Punaisella merkityt reitit ajetaan Skidillä ja mustat Stoorilla, mutta muutokset ovat mahdollisia.

Linkki Stoorin kalenteriin

Linkki Skidin kalenteriin

Linkki Helsingin kirjastoautopysäkit