Haku

E-kirjasto

Kirjat ja äänikirjat

Ellibs

Ellibs-palvelusta löydät ensisijaisesti suomen- ja ruotsinkielistä kirjallisuutta. Mukana on myös pieni kokoelma englanninkielistä kirjallisuutta.

Ellibs-palvelun käyttö päättyy kesän jälkeen ja varausmahdollisuus poistuu palvelusta 29.4. Jatkossa voit lainata e-kirjoja kuntien yhteisen E-kirjaston kautta.

Overdrive - ulkomaiset e-kirjat

OverDrive-palvelussa on pääasiassa englanninkielistä mutta myös hieman suomen- ja ruotsinkielistä kirjallisuutta. Luettavaa löytyy myös lapsille ja nuorille.

Overdrive-palvelun käyttö päättyy vuoden lopussa ja varausmahdollisuus poistuu palvelusta 1.7. Jatkossa voit lainata e-kirjoja kuntien yhteisen E-kirjaston kautta.

Overdrive - ruotsinkieliset e-kirjat

Overdrive tarjoaa myös ruotsinkielisiä kirjoja ja äänikirjoja.

Naxos Spoken World Library

Voit kuunnella äänikirjoja englanniksi ja saksaksi.

Celia

Celia tarjoaa äänikirjoja lukemisesteisille. Voit rekisteröityä Celian käyttäjäksi kirjastossa.

Lehdet

PressReader

PressReader tarjoaa tuhansia aikakaus- ja sanomalehtiä noin 120 maasta ja yli 60 kielellä. Saatavilla ovat muun muassa sanomalehdet The Guardian, Hufvudstadsbladet, Svenska Dagbladet ja The Washington Post sekä aikakauslehdet The Economist, T3 ja Auto Express. Voit lukea lehtiä missä vain.

ePress

Epress-palvelu (ennen eMagz) sisältää yli 80 kotimaista aikakauslehteä ja muutaman sanomalehden kuten Anna, Kotiliesi, Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Maaseudun Tulevaisuus ja Iltalehti. Voit lukea lehtiä missä vain.

Kirjastoissa käytettävät e-lehdet:

ePress-palvelun poistuu etäkäytöstä 1.7. Jatkossa voit lukea kotimaisia aikakauslehtiä kuntien yhteisen E-kirjaston kautta. Vain kirjastossa luettavat e-lehdet ovat jatkossakin saatavilla ePress-palvelussa.

Musiikki

Medici.tv

Medici.tv:n videopalvelussa voit katsella tuhansia huippulaatuisia videoita konserteista, oopperoista ja baleteista sekä dokumentteja ja opetusmateriaalia.

Naxos Music Library

Naxos Music Library (NML) on maailman suurin klassisen musiikin online-kirjasto. Palvelusta löytyy tällä hetkellä lähes 190 000 cd-levyllistä musiikkia ja yli 2,8 miljoonaa klassisen musiikin kappaletta.

Naxos Music Library Jazz

Naxos Music Library Jazz on verkossa käytettävä jazzmusiikin kokoelma, josta löytyy yli 200 000 kappaletta.

Naxos Music Library World

Musiikkia ympäri maailmaa.

Rockway

Opiskele soittoa, laulua ja äänittämistä olit sitten aloittelija tai jo pidemmälle edistynyt soittaja. Tarjolla on 69 videokurssia eri aihepiireistä, kitaransoitosta laulutekniikkaan.

Kielikurssit

Promentor

Promentorin kurssivalikoimassa on alkeis- ja jatkokursseja, jotka soveltuvat itsenäiseen opiskeluun. Eniten valikoimaa on kotimaisissa kielissä sekä englannissa. Kielivalikoimassa ovat: suomi, englanti, ruotsi, espanja, saksa, venäjä, italia ja ranska.

Naxos Spoken Word Library

E-äänikirjoihin erikoistunut Naxos Spoken Word Library sisältää kymmeniä äänikirjamuotoisia kielikursseja. Löydät kurssit valikosta "Language"-otsikkoa napauttamalla.

OverDrive

E-kirjapalvelu OverDrivessa on laaja valikoima kielten opiskeluun tarkoitettuja e-kirjoja ja äänikirjoja.

Tietokannat

EEBO - Early English Books Online

Digitoitua englanninkielistä kirjallisuutta vuosilta 1473–1700. Tätä tietokantaa voit käyttää vain kirjaston tietokoneella.

Naxos Music Library

Klassisen musiikin verkkopalvelu ja tietopankki. Voit käyttää tietokantaa mistä vain kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Nationalencyklopedin

Ruotsalainen tietosanakirja. Voit käyttää tietokantaa mistä vain kirjautumalla kirjastokortin numerolla. Vantaan, Espoon ja Helsingin kirjaston tietokoneille on oma linkki ja Kauniaisille oma.

NetMOT-sanakirjasto

Korkealaatuisia sanakirjoja eri kielillä (muun muassa englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja ja viro). Ei käytössä Vantaalla.